BE rijles voor grote aanhangers bij Rijschool Meteoor

Wil je graag je BE rijbewijs halen, zodat je daarna mag rijden met een grote aanhanger? Kom dan op een snelle en leuke manier je BE rijbewijs halen bij Rijschool Meteoor in Amsterdam. Dankzij ons hoge slagingspercentage kunnen wij je succes garanderen. Alle instructeurs van Rijschool Meteoor hebben stuk voor stuk lange ervaring en zorgen er samen met jou voor dat je je BE rijbewijs snel en gemakkelijk haalt.

Prijzen

Aanhangwagen (E-B)

Intakeles90 minuten95,00
Losse les60 minuten80,00
Examen CBR300,00
Dagdeelopleiding4 uur les + examen555,00
Dagopleiding6 uur les + examen705,00
2 Daagse opleiding11,5 uur les + examen1115,00

Bij de aanhanger rijden wij standaard een 1,5 uur les vóór het praktijkexamen.

Meld je nu aan voor een proefles!

Rijopleiding BE volgen?

Heb je voor je werk een BE rijbewijs nodig of wil je er binnenkort tussenuit met een grote aanhanger? Je bent bij Rijschool Meteoor in Amsterdam aan het juiste adres.

Bij ons kun je je rijbewijs halen voor grote aanhangers. Dit rijbewijs wordt ook wel rijbewijs BE genoemd. Wanneer je bij ons een BE rijopleiding wil volgen, dan moet je al in het bezit zijn van een B rijbewijs, een autorijbewijs.

Wanneer je de rijlessen wil starten bespreken we je wensen en stemmen we hier samen je rijlessen op af. Onder begeleiding van één van onze professionele rijinstructeurs ga je de weg op en leer je alles omtrent rijden met een aanhanger.

Hoe ziet rijopleiding BE voor grote aanhangers eruit?

Een rijopleiding bij Rijschool Meteoor bestaat uit een aantal lessen of een lange lesdag. Binnen deze les of lessen leer je alles omtrent het rijden met een grote aanhanger.

Zo leer je o.a. veilig rijden op wegen binnen de bebouwde kom, buiten de bebouwde kom en ook op de snelweg ga je rijden en oefenen met in- en uitvoegen.

Daarnaast geven we aandacht aan bijzondere verrichtingen en niet geheel onbelangrijk: het aan- en afkoppelen van de grote aanhanger.

rijschool-meteoor-autorijlessen

Ervaren instructeurs bij Rijschool Meteoor

Een BE rijbewijs halen bij Rijschool Meteoor? Wanneer je een rijopleiding voor een grote aanhanger komt volgen bij ons, dan kun je er zeker van zijn dat de opleiding van hoog niveau is.

Onze professionele instructeurs weten dankzij hun jarenlange ervaring alles van rijlessen en rijexamen doen. Op deze manier kunnen ze je de beste begeleiding geven. Ze zullen op een leuke manier alles uitleggen.

Aarzel niet en boek direct je autorijlessen BE bij ons!

Praktijkexamen BE rijbewijs

Voor een BE rijbewijs heb je alleen een praktijkexamen nodig en moet je daarvoor al in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Tijdens je praktijkexamen BE zal de examinator letten op je kennis over de personenauto en aanhangwagen, test hij je ogen en kijkt hij of je veilig met een aanhangwagen kunt rijden.

Daarnaast let de examinator ook op de volgende onderdelen:

  • Bijzondere verrichtingen
  • Kijkgedrag
  • Inhalen en in- en uitvoegen op de snelweg
  • Rijden op rotondes en kruispunten
  • Voorrang verlenen binnen de bebouwde kom
  • Algehele beheersing van auto i.c.m. aanhangwagen
rijschool-meteoor-theorie-prive

Naast BE groot aantal rijopleidingen

Wil je graag je BE rijbewijs halen, omdat je niet kunt wachten om met een aanhanger de weg op te gaan, maar ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs B? Ook je autorijbewijs kun je halen bij Rijschool Meteoor.

We geven voordelige rijlessen van een hoge kwaliteit. Liever vandaag dan morgen je rijbewijs? We bieden ook spoedopleidingen aan, waarmee je binnen 13 dagen je rijbewijs kunt halen! Daarnaast hebben we ook bromfietsrijlessen en motorrijlessen.

Zoals je ziet kun je voor elk rijbewijs bij ons in Amsterdam terecht.

Meld je nu aan voor een proefles!

Start vandaag nog met een BE rijopleiding

Kun je niet wachten om je BE rijbewijs te halen, zodat je snel de weg op kunt met een grote aanhanger? Neem dan snel contact met ons op voor BE rijlessen.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website. Heb je nog vragen over BE rijlessen of onze andere opleidingen? Dan kun je een bericht sturen naar de chat of bellen naar 020-6118403.