Wil je graag je scooterrijbewijs halen? Voor scooterrijles ben je aan het juiste adres bij Rijschool Meteoor in Amsterdam. Wij zijn nummer één op het gebied van scooterrijles en ons slagingspercentage is dan ook hoog. Onze ervaren, goed getrainde instructeurs stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je ontspannen manier je scooterrijbewijs haalt.

Aankomende theoriecursussen Am Bromfiets

Theoriecursus Bromfiets (Am) - 14 en 15 augustus (Zomervakantie)

14 augustus 2024

Woensdag 14 augustus en donderdag 15 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur. Klassikale theoriecursus en Theorie-examen.

Koop Ticket

Goede instructeurs bij Rijschool Meteoor

Wanneer je rijles neemt voor een bromfiets is het belangrijk dat je les krijgt van de beste instructeurs. Bij Rijschool Meteoor hebben wij die volop! Wanneer je je rijbewijs wil halen is goede begeleiding erg belangrijk. Onze instructeurs rijden op hun eigen scooter achter je aan. Op deze manier kan de instructeur alles goed zien én voordoen, zodat jij zo snel mogelijk je scooterrijbewijs kunt halen.

Scooterrijles van hoge kwaliteit

Wanneer je rijles voor je bromfiets komt volgen bij onze rijschool weet je zeker dat je scooterrijles krijgt van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de rijlessen ook nog eens erg voordelig. Wij bieden namelijk meerdere voordelige lespakketten aan, waarin o.a. een theorie-examen en praktijkexamen zijn opgenomen. Aarzel niet en boek vandaag nog jouw scooterrijles bij Rijschool Meteoor.

Scooterrijbewijs: goed om te weten

Om het bromfietsrijbewijs te behalen moet je zowel een theorie- als een praktijkexamen afleggen. Het is verplicht om eerst je theorie te halen voordat je aan de praktijklessen kunt deelnemen. De minimumleeftijd voor het theorie-examen bromfiets is 15,5 jaar. Voor het volgen van praktijklessen is de minimumleeftijd 16 jaar. Dit geldt dus ook voor de proefles! Wij geven scooterrijles in het Nederlands en Engels.

Dagopleiding bromfiets

Pakket 1

€330
  • 3 x 60 min. rijles
  • incl. praktijkexamen
  • MOGELIJK IN 1 DAG!

Prijzen Bromfietslessen/Scooter

Proefles 60 min30,00
Losse les 60 min50,00
Examen207,00
Pakketten
Pakket 13 x 60 min. + examen330,00
Pakket 24 x 60 min. + examen375,00
Pakket 35,5 x 60 min. + examen445,00
Pakket 47 x 60 min. + examen520,00
Voordeelpakket (theorie en praktijk)-Klassikale theoriecursus
-Theorie-examen CBR
-Praktijk pakket 2
495,00

Theorie- en praktijklessen

Wanneer je scooterrijles komt volgen bij Rijschool Meteoor is het ook slim om theorieles erbij te nemen. Tijdens deze theorieles wordt er uitleg en tips gegeven over de verschillende situaties in het verkeer. Een theorieles eindigt altijd met een proefexamen. Op deze manier weet je direct je niveau en kans op slagen. De praktijklessen op de scooter starten vanaf ons kantoor. Wij zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus 21, tram 13). Omdat ons kantoor zich bevindt in het examengebied van Amsterdam weet je zeker dat de praktijklessen optimaal worden benut.

Start vandaag nog met scooterrijles

Zie je het al helemaal voor je? Jij op een bromfiets of scooter? Kom snel op scooterrijles bij Rijschool Meteoor en haal vervolgens in een korte periode je scooterrijbewijs! Je kunt je aanmelden voor rijlessen via het contactformulier op de website. Voor vragen kun je een bericht sturen naar de chat of bellen naar 020-6118403.