Volg autorijlessen in Amsterdam van Meteoor Rijschool

Autorijles in Amsterdam, daarvoor ben je bij Meteoor Rijschool aan het juiste adres! Wij hebben altijd een rijopleiding op maat. Waarom wil jij je rijbewijs halen? In sommige gevallen in het noodzakelijk, soms is het gewoon handig. Om te zorgen dat je zo snel en efficiënt mogelijk je rijbewijs haalt kies je het pakket dat past bij je wensen.

Proefles aanvragen

Aankomende theoriecursussen Auto categorie B

Theoriecursus Auto (B) - 26 en 27 augustus (Zomervakantie)

26 augustus 2024

Maandag 27 augustus 08.30 – 17:00 uur. Gevaarherkenning + Examentrainingen  Dinsdag 27  augustus 10.00 – 12.00 uur. Inclusief klassikale theoriecursus, Gevaarherkenning / Examentraining, Theorie-examen CBR.

Koop Ticket

Autorijlessen op maat voor jou

Onze professionele rijinstructeurs houden rekening met jouw wensen. We houden jouw eigen tempo aan. De ophaallocatie is bespreekbaar en je kunt kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur. Zo doen we er alles aan om jou om je gemak te stellen. Daarnaast kun je kiezen voor een volledig samengesteld pakket of voor losse rijlessen.

De opleiding start altijd met een proefles, ook wel intakeles genoemd. De les is belangrijk vanwege twee doelen. Allereerst kunnen we jou, aan de hand van de proefles, adviseren over de mogelijkheden. We vertellen wat het beste past bij jou. Het is ook een manier om kennis te maken met onze rijschool. Je ontdek meteen hoe wij te werk gaan. Deze intakeles is geheel vrijblijvend. Aan de hand van deze oefenles kun je zelf kiezen of je verder wilt gaan met een rijopleiding bij onze rijschool.

Een proefles gaat vooraf aan een reguliere opleiding. Kosten: €35 voor 60 minuten.
Een intakeles gaat vooraf aan een spoedopleiding. Kosten: €75 voor 120 minuten.

Pakketten voor autorijles in Amsterdam

Na de proefles heb je een duidelijk beeld van een pakket dat past bij jou. Je kunt direct aan de slag gaan met het geadviseerde pakket. Je kunt ook eerst beginnen met losse rijlessen, in dit geval kun je later altijd nog beginnen met het pakket. De instructeur zal een examendatum reserveren. Uiteraard gebeurt ook dit in overleg met jou. De examendatum is een goede houvast voor het inplannen van de rijlessen. De benodigde lesuren worden verspreid over de lesperiode.

Belangrijk om te weten: het theorie-examen moet zijn behaald voordat je een praktijkexamen kunt afleggen. Kijk je het liever even aan voordat de examenmomenten gereserveerd worden? Dat is bij ons geen probleem. Je kunt in een rustig tempo beginnen en we examens worden gepland wanneer je daar klaar voor bent. Het reserveren van een praktijkexamen kan alleen als je de machtiging voor onze rijschool hebt ingediend via mijn.cbr.nl. De gezondheidsverklaring moet ook ingediend zijn. Zodra dit is gebeurd krijgen de rijschool en jij een bevestiging van de machtiging.

De proefles en intake-les zijn geheel vrijblijvend!

Proefles

€35,00
  • 60 minuten

Prijzen

Examen

Tussentijds proefexamen75,00
Tussentijdse Toets CBR199,00
CBR Examen275,00
CBR Examen faalangst330,00
BNOR-examen 295,00
BNOR-examen faalangst350,00

Automaat rijlessen Amsterdam

Bij Meteoor kan je er ook voor kiezen om rijlessen af te nemen in een automaat. Bij deze rijlessen wordt gebruik gemaakt van een automaat in plaats van een schakelauto. Dit betekent dat je niet hoeft te schakelen en je je volledig kunt concentreren op het verkeer en de verkeersregels. Automatisch rijden is ook een goede optie voor mensen met bepaalde fysieke beperkingen die het schakelen van een auto moeilijk kunnen vinden.

Kosten automaat rijles Amsterdam

Deze rijlessen kosten evenveel als reguliere rijlessen in een handgeschakelde auto.

Proefles aanvragen

Autorijlessen Pakketten

Proefles60 min. 35,00
Intakeles120 min. 75,00
Minipakket10 x 60 min. + examen 850,00
Pakket A15 x 60 min. + examen1150,00
Pakket B20 x 60 min. + proefexamen en examen1495,00
Pakket C25 x 60 min. + proefexamen en examen1795,00
Pakket D30 x 60 min. + proefexamen en examen2095,00
Pakket E35 x 60 min. + proefexamen en examen2395,00
Pakket F40 x 60 min. + proefexamen en examen2695,00

Spoedopleidingen

Ook zijn alle bovengenoemde pakketten te plannen in een (semi)spoedopleiding. Dit heeft echter geen invloed op de examendatum, maar op de wijze waarop de planning (dus een intensief schema in een korte(re) periode) van de opleiding wordt ingedeeld.

Herexamen Pakketten

Pakket A15 x 60 min. + examen560,00
Pakket B17 x 60 min. + examen675,00
Pakket C110 x 60 min. + examen825,00
Pakket D112 x 60 min. + examen945,00
Pakket E115x 60 min. + examen1100,00

BNOR-examen

BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid). Als je vier keer bent gezakt voor je rijexamen dan is het vijfde examen een BNOR-examen.

Alle examenkosten zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen bij het CBR. In onze pakketten zijn de ‘standaard’ CBR-examens (indien wenselijk) te vervangen door een faalangst- of een BNOR-examen. Wanneer je het eerste praktijkexamen niet via Meteoor hebt afgelegd, kun je alleen gebruik maken van herexamenpakket D1 of E1.

Opfriscursus

Voor opfrislessen geldt het reguliere tarief van een losse rijles. Een proefles voorafgaand aan een opfriscursus is dus NIET mogelijk.

Aanhangwagen (E-B)

Intakeles90 minuten95,00
Losse les60 minuten80,00
Examen CBR300,00
Dagdeelopleiding4 uur les + examen555,00
Dagopleiding6 uur les + examen705,00
2 Daagse opleiding11,5 uur les + examen1115,00

Bij de aanhanger rijden wij standaard een 1,5 uur les vóór het praktijkexamen.

Verschillende mogelijkheden

Niet iedereen wil een compleet pakket aanschaffen, soms zijn er andere behoeften. Ook hier hebben wij aan gedacht. Kies uit onze andere mogelijkheden:

  • Losse autorijlessen
  • Opfriscursus
  • Aanhangwagen (E achter B)

Losse autorijlessen

Met de losse autorijlessen betaal je per les. Je bepaalt je eigen tempo. Het examen wordt aangevraagd wanneer zowel de rijinstructeur als de kandidaat hier achter staan. Er is voldoende voorbereiding geweest en de cursist is klaar voor het examen. De tijdsduur van de losse rijlessen bedraagt 60 minuten.

Opfriscursus

Heb je een rijbewijs maar ben je toch niet zo zeker van je zaak? Het kan zijn dat je lang niet hebt gereden, of dat je je nooit vertrouwd hebt gevoeld achter het stuur. Voel jij je niet comfortabel in het verkeer? Dan is een opfriscursus een goede manier om deze zekerheid weer terug te krijgen. Je kunt hierbij zelf bepalen wat je precies wilt herhalen en hoeveel lessen je wilt volgen.

Aanhangwagen (E achter B)

Heb je al een gewoon rijbewijs en wil je deze aanvullen met rijbewijs E? Dat kan bij Rijschool Meteoor. De opleiding en het examen zijn binnen één dag te behalen!

Autorijles in Amsterdam op maat, meld je aan bij de rijinstructeurs van Meteoor.

Meld je nu aan voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.