Overweeg je om je BE rijbewijs te halen zodat je met een aanhanger kunt rijden? Het aanhanger rijbewijs opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden op de weg. Bij Rijschool Meteoor ben je aan het goede adres om de juiste rijvaardigheden op te doen en te slagen voor je BE rijexamen. Dankzij ons team van professionele rijinstructeurs zijn we al 30 jaar de beste van de regio en ben je verzekerd van een succesvol leertraject.


Rijlessen op maat

Bij onze rijschool heb je verschillende opties om je BE rijbewijs te halen. Zo kan je losse rijlessen volgen of kiezen voor een compleet samengesteld pakket. De startlocatie van de rijlessen is vanaf ons kantoor en we bieden flexibele lestijden. Rijles volgen kan zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en er een relaxte sfeer is.

Professionele rijinstructeurs 

Meteoor Rijschool bestaat uit een team van professionele rijinstructeurs. Onze begeleiders hebben allemaal vele jaren ervaring en beschikken over de juiste kennis om jou op te leiden tot een goede autobestuurder. Wij leren je alles wat je nodig hebt om je aanhanger rijbewijs te halen en stomen je klaar voor je examendag. Dankzij de professionele begeleiding die we bieden heb jij een sterke basis mee om je rijexamen af te leggen.

Aanmelden voor een intake les

Bij Meteoor Rijschool volg je voor aanvang van je opleiding eerst een intakeles. Dankzij deze les heb jij de kans om vooraf kennis te maken met onze rijschool en kunnen wij je adviseren over wat het beste bij jou past. We kijken naar hoeveel lessen je nodig hebt en stellen een pakket op maat samen, waarbij we een planning maken en de examendatum bespreken. De oefenles is geheel vrijblijvend. Ga naar onze aanmeldpagina en schrijf je meteen in voor de gratis proefles!

Je BE rijbewijs halen bij Meteoor Rijschool

Schrijf je vandaag nog in voor rijlessen bij Meteoor Rijschool en zet de eerste stap richting het behalen van je BE rijbewijs. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het aanhanger rijbewijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 0206 11 84 03 of per mail via info@meteoor-rijschool.nl

Tarieven

Het halen van je BE rijbewijs is een investering in je vaardigheden en je toekomst op de weg. De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal lessen dat je nodig hebt, het type lesprogramma dat je kiest en de tarieven van de rijschool. Bij Rijschool Meteoor bieden we verschillende lespakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Voor een gedetailleerd overzicht van onze prijzen en pakketten kun je terecht op de prijzenpagina.

Intakeles90 minuten95,00
Losse les60 minuten80,00
Examen CBR300,00
Dagdeelopleiding4 uur les + examen555,00
Dagopleiding6 uur les + examen705,00
2 Daagse opleiding11,5 uur les + examen1115,00

Bij de aanhanger rijden wij standaard een 1,5 uur les vóór het praktijkexamen.

rijschool-meteoor-theorie-prive
rijschool-meteoor-autorijlessen

Meld je nu aan voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.