Hieronder vind je informatie over de verschillende soorten rijlessen en -opleidingen die Meteoor Rijschool in Amsterdam aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar autorijlessen, bromfietslessen, motorrijlessen, spoedopleidingen, aanhangerrijlessen of praktijkexamens, bij ons kun je terecht voor professionele en persoonlijke begeleiding op weg naar het behalen van je rijbewijs. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te helpen op een veilige en verantwoorde manier te leren rijden, zodat jij vol zelfvertrouwen de weg op kunt. Lees verder voor meer informatie over onze rijlessen en -opleidingen.

Autorijlessen

Wil jij graag je autorijbewijs halen? Bij Meteoor Rijschool Amsterdam ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve en betaalbare autorijlessen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je op een professionele en persoonlijke manier te begeleiden op jouw weg naar het behalen van je rijbewijs. Kijk voor meer informatie bij de autorijlessen.

Bromfietslessen

Ben je op zoek naar een goede bromfiets- of scooterrijles in Amsterdam? Bij Meteoor Rijschool bieden wij professionele bromfietslessen aan. Onze ervaren instructeurs leren je op een veilige en verantwoorde manier rijden, zodat je zelfverzekerd en met plezier de weg op kunt. Kijk voor meer informatie bij bromfietslessen.

Motorrijlessen

Wil jij graag je motorrijbewijs halen in Amsterdam of omstreken? Bij Meteoor Rijschool bieden wij diverse motorrijlessen aan, van beginners- tot gevorderden niveau. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier leert rijden, zodat je zelfverzekerd de weg op kunt. Kijk voor meer informatie bij de motorrijlessen.

Spoedopleidingen

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Bij Meteoor Rijschool kun je kiezen voor een spoedopleiding, zodat je binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs kunt behalen. Wij bieden spoedopleidingen aan voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. Kijk voor meer informatie bij de spoedopleidingen.

Aanhanger

Wil jij graag je BE-rijbewijs halen? Bij Meteoor Rijschool Amsterdam kun je terecht voor diverse aanhangerrijlessen, zodat je veilig en verantwoord met een aanhanger op de weg kunt rijden. Onze ervaren instructeurs leren je alle vaardigheden die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Kijk voor meer informatie bij het aanhangerrijbewijs.

Praktijkexamens

Bij Meteoor Rijschool kun je terecht voor diverse praktijkexamens voor auto, motor, bromfiets en aanhanger. Naast het reguliere praktijkexamen bieden wij ook de mogelijkheid om een BNOR-examen, faalangstexamen of tussentijdse toets af te leggen. Kijk voor meer informatie bij de praktijkexamens.

Aanmelden voor rijlessen in Amsterdam

Wil je starten met rijlessen in Amsterdam? Om je aan te melden bij Meteoor Rijschool ga je naar de aanmeldpagina.

Aanmelden voor rijlessen