Spoedopleidingen

Voorafgaand aan een spoedcursus wordt er een vrijblijvende intake-les (120 min.) met je ingepland. In deze intake-les zal worden bekeken welk van de spoedopleidingen het beste aansluit op jouw persoonlijk niveau. Je wordt na deze les door de instructeur geadviseerd over de mogelijkheden die we je kunnen aanbieden.

Omdat een spoedopleiding van relatief korte duur is, is het een vereiste dat je voor aanvang je theorie-examen behaald hebt. Voor het rijden van de intake-les is dit dus nog niet nodig.

Bij spoedopleidingen heb je gemiddeld 3 uur per dag les. Bij voorkeur op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Zaterdag, zondag en avond zijn in overleg.

Met deze compacte opleiding willen wij je zoveel mogelijk bekend maken met het examengebied van Amsterdam. Gedurende de opleiding is de ophaallocatie dan ook voornamelijk binnen het examengebied, mits je anders overeenkomt met je instructeur. Op deze manier haal je meer rendement uit je rijlessen en is de opleiding het meest efficiënt.

geslaagdmeteoor

Meld je nu aan voor een proefles!