Spoedopleidingen

Wil je graag je rijbewijs halen en wil je liever vandaag dan morgen de weg op? Dan is een spoedopleiding om je rijbewijs te halen wat voor jou! Je bent aan het juiste adres bij Rijschool Meteoor. Dankzij ons hoge slagingspercentage zijn wij  nummer één op het gebied van spoedopleidingen om je autorijbewijs te halen. Onze ervaren en goed getrainde instructeurs zorgen ervoor dat je op een ontspannen manier je rijbewijs binnen een korte tijd haalt. De spoedopleiding heeft geen invloed op de examendatum, maar heeft te maken met de wijze waarop de planning wordt gemaakt. Helaas kunnen wij de wachttijden voor het praktijkexamen niet inkorten. 

geslaagdmeteoor

Spoedcursus rijbewijs

Bij een spoedopleiding voor je rijbewijs krijg je eerst een vrijblijvende intake les van 2 uur. In deze les zal worden bekeken welke spoedopleiding voor een rijbewijs het beste bij je past. Bij een spoedopleiding voor je rijbewijs heb je gemiddeld 3 uur per dag les. Je zal dan ook binnen 8 tot 13 dagen met een spoedopleiding je lessen afronden. Omdat dit een korte cursus is, is het van belang dat je je theorie-examen al hebt behaald. Met deze compacte opleiding willen wij je zo veel mogelijk bekend maken met het examengebied van Amsterdam. 

 

Hoge kwaliteit spoedopleiding rijbewijs 

Wanneer je een spoedopleiding voor je rijbewijs bij Rijschool Meteoor komt volgen, weet je zeker dat je lessen krijgt van een hoge kwaliteit. Bij rijlessen is een goede begeleiding natuurlijk een must. Onze instructeurs zijn de beste op het gebied van uitleggen en zorgen dan ook dat je snel je rijlessen afrond. Daarnaast zijn de prijzen voor een spoedopleiding rijbewijs ook nog eens aantrekkelijk. Aarzel niet en boek direct je intake les bij Rijschool Meteoor!

Praktijklessen bij spoedopleiding

Wanneer je een spoedopleiding voor je rijbewijs komt volgen bij Rijschool Meteoor moet je al in het bezit zijn van je theorie. Moet je die nog halen? Dan kun je altijd een theoriecursus bij ons komen volgen. Wij bieden diverse spoedopleidingen voor rijbewijzen aan. Zo hebben wij een spoedopleiding voor 8, 10, 12 en 13 dagen waarin je 21, 27, 33 of 36 uur praktijkles krijgt. In zo’n spoedopleiding prijspakket zit ook een proefexamen en examen bij in. Onze pakketten zijn stuk voor stuk voordelig en je zal op deze manier niet alleen snel maar ook nog eens goedkoop je rijbewijs halen.

Start vandaag nog met een spoedopleiding rijbewijs

Kun je niet wachten om je autorijbewijs te halen? Start dan snel met een spoedopleiding voor rijbewijs. Je kunt bij Rijschool Meteoor binnen 13 dagen je rijbewijs halen. Daarnaast kun je ook scooterrijles of motorrijles komen volgen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website. Heb je nog vragen? Dan kun je een bericht sturen naar de chat of bellen naar 020-6118403.

Meld je nu aan voor een proefles!