Rijles in een automaat volgen

Bij automaat rijles krijg je les in een auto zonder een koppelingspedaal. De wagen beschikt over een automatische versnellingsbak, zodat je zelf niet hoeft te schakelen. Automaat rijles volgen bij Meteoor Rijschool in Amsterdam is grotendeels hetzelfde als in een handgeschakelde auto. Het is belangrijk om de verkeersregels grondig te beheersen, correct toe te passen en alle rijvaardigheden onder de knie te hebben. Doordat je bij een rijles met een automaat auto niet hoeft te schakelen, kan jij je volledig concentreren op de weg. Met een automaat rijbewijs mag je echter geen schakelauto besturen. Hiervoor dien je namelijk in het bezit te zijn van een ander rijbewijs.

Een proefles gaat vooraf aan een reguliere opleiding. Kosten: €35 voor 60 minuten.
Een intakeles gaat vooraf aan een spoedopleiding. Kosten: €75 voor 120 minuten.

De voordelen van automaat rijles

Rijles in een automaat volgen heeft verschillende voordelen. Hieronder ontdek je meer over de pluspunten van automaat rijlessen:

  • Doordat je niet hoeft te schakelen leer je op een ontspannen manier met de auto rijden. 
  • Je hebt meer aandacht voor de verkeerssituatie, weggebruikers en verkeersregels.
  • Een auto met een automatische versnellingsbak kan niet afslaan, waardoor je vol vertrouwen leert rijden. 

Kortom: automaat rijles volgen bij Rijschool Meteoor te Amsterdam is de perfecte keuze om op een zorgeloze manier te leren rijden en je rijbewijs te halen!

De proefles en intake-les zijn geheel vrijblijvend!

Proefles

€35,00
  • 60 minuten

Prijzen

Autorijlessen Pakketten

Proefles60 min. 35,00
Intakeles120 min. 75,00
Minipakket10 x 60 min. + examen 850,00
Pakket A15 x 60 min. + examen1150,00
Pakket B20 x 60 min. + proefexamen en examen1495,00
Pakket C25 x 60 min. + proefexamen en examen1795,00
Pakket D30 x 60 min. + proefexamen en examen2095,00
Pakket E35 x 60 min. + proefexamen en examen2395,00
Pakket F40 x 60 min. + proefexamen en examen2695,00

Automaat rijles volledig afgestemd op jouw noden

Bij Meteoor Rijschool kan je kiezen tussen losse rijlessen in een automaat of een volledig samengesteld pakket. Wij hebben diverse pakketten, zoals een minipakket met 10 lessen van een een uur of een groot pakket dat bestaat uit 40 lessen. De startlocatie van je automaat rijlessen is bespreekbaar, alsook de keuze voor een vrouwelijke of mannelijke instructeur. Het is belangrijk dat jij je goed voelt en er een ontspannen sfeer hangt tijdens iedere automaat rijles. Bovendien zijn er flexibele lestijden mogelijk. Wij geven zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend automaat rijles. Daarnaast bieden wij ook spoedopleidingen aan om binnen een zeer korte tijd je rijbewijs te halen.

Professionele en ervaren rijinstructeurs

Meteoor Rijschool werkt met een team van professionele rijinstructeurs die zeer veel ervaring hebben binnen hun vakgebied. Dankzij onze expertise weten we perfect hoe we jou moeten opleiden tijdens je automaat rijles in Amsterdam. Je leert alles wat je nodig hebt om te slagen voor je automaat rijbewijs en wordt klaargestoomd voor je grote examendag. Wij geven je een sterke basis mee en zorgen ervoor dat jij met veel vertrouwen je rijexamen aflegt. Belangrijk om te weten: om je rijbewijs te halen moet je een theorie-examen afleggen en hiervoor geslaagd zijn. De theoriecursus kan bij onze rijschool worden gevolgd.

Proefles inplannen met een automaat auto bij Meteoor Rijschool

Eerst volg je een proefles bij Meteoor Rijschool. Deze proefles geeft jou inzicht in onze werkwijze, zodat je meteen weet of onze rijschool bij je past. Daarnaast zien wij over welke rijvaardigheden je reeds beschikt en hoeveel automaat rijlessen je nodig hebt. Schrijf je nu in voor onze proefles en volg binnenkort je eerste rijles in een automaat bij de leukste rijschool in Amsterdam.

Inschrijven voor automaat rijlessen in Amsterdam

Wil jij je inschrijven voor automaat rijlessen bij Meteoor Rijschool in Amsterdam? Wacht dan niet langer en leg meteen een proefles vast om kennis te maken met ons. Als je nog vragen hebt over het rijles pakket voor een automaat, dan kan je contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0206 11 84 03 of via info@meteoor-Rijschool.nl.

Verschillende mogelijkheden

Niet iedereen wil een compleet pakket aanschaffen, soms zijn er andere behoeften. Ook hier hebben wij aan gedacht. Kies uit onze andere mogelijkheden:

  • Losse autorijlessen
  • Opfriscursus
  • Aanhangwagen (E achter B)

Losse autorijlessen

Met de losse autorijlessen betaal je per les. Je bepaalt je eigen tempo. Het examen wordt aangevraagd wanneer zowel de rijinstructeur als de kandidaat hier achter staan. Er is voldoende voorbereiding geweest en de cursist is klaar voor het examen. De tijdsduur van de losse rijlessen bedraagt 60 minuten.

Opfriscursus

Heb je een rijbewijs maar ben je toch niet zo zeker van je zaak? Het kan zijn dat je lang niet hebt gereden, of dat je je nooit vertrouwd hebt gevoeld achter het stuur. Voel jij je niet comfortabel in het verkeer? Dan is een opfriscursus een goede manier om deze zekerheid weer terug te krijgen. Je kunt hierbij zelf bepalen wat je precies wilt herhalen en hoeveel lessen je wilt volgen.

Aanhangwagen (E achter B)

Heb je al een gewoon rijbewijs en wil je deze aanvullen met rijbewijs E? Dat kan bij Rijschool Meteoor. De opleiding en het examen zijn binnen één dag te behalen!

Autorijles in Amsterdam op maat, meld je aan bij de rijinstructeurs van Meteoor.

Aankomende theoriecursussen Auto categorie B

Theoriecursus Auto (B) - 26 en 27 augustus (Zomervakantie)

26 augustus 2024

Maandag 27 augustus 08.30 – 17:00 uur. Gevaarherkenning + Examentrainingen  Dinsdag 27  augustus 10.00 – 12.00 uur. Inclusief klassikale theoriecursus, Gevaarherkenning / Examentraining, Theorie-examen CBR.

Koop Ticket

Meld je nu aan voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.